П`ятниця, 29.03.2024, 13:45
Комунальна установа Літинської районної ради  "Літинський районний методичний кабінет"
Директор КУ "ЛРМК"

Меню сайту
Категорії розділу
Нормативно-правові документи [12]
Методична робота [47]
Моніторинг навчальних досягнень [1]
Атестація [1]
Конкурс педагогічної майстерності [4]
Школа молодого вчителя [1]
Педагогічний досвід [1]
Олімпіади, конкурси, змагання [25]
Психолог радить [0]
Охорона праці та безпека життєдіяльності [0]
Дошкільна освіта [0]
Позашкільна освіта [0]
Виховна робота [10]
Наше опитування
Який рівень володіння вчителями вашого освітнього закладу інформаційно-комунікаційними технологіями
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 19 » Міжобласний семінар
09:42
Міжобласний семінар

Праця педагога – це насамперед напружена

 праця серця й творчість розуму…

В.Сухомлинський

Саме під таким гаслом 16-17 жовтня 2018 року делегація учителів-філологів Літинського і Вінницького району взяла участь у науково-практичній конференції «Педагогічна система В.О.Сухомлинського в контексті Нової української школи», присвячена 100-річчю від дня народження Вчителя, яка проходила у місті Тернополі.

У перший день  педагоги знайомились із системою роботи Тернопільського навчально-виховного комплексу школа-ліцей №6 ім.Н. Яремчука. Філологи брали участь у майстер-класі Олександри Флешар «Технологія творчих майстерень. Написання есе», де майстерно було створено  сучасний  освітній  простір  відповідно до вимог НУШ.

Відкрили конференцію 17 жовтня у Тернопільській Українській гімназії ім. І.Франка заступник міського голови Л.Бицюра, начальник управління освіти і науки ТМР О.Похиляк, голова комісії у справах освіти і шкільництва Тернопільсько-Зборівської архієпархії УГКЦ о.Микола Медюх. 

У І блоці конференції брали участь викладачі м. Тернополя: Ковальчук Л.М., Груць Г.М., о.Микола Медюх, Сампара О.В., Крижанівський А.В.

У ІІ блоці - запрошені учні Василя Сухомлинського із Павлишської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.-ліцей ім. В.О.Сухомлинського – завуч Явтушенко Людмила Степанівна, яка виступила із темою  «Сухомлинський у моїй школі»; учитель біології Нестеренко Володимир Андрійович поділився спогадами про Вчителя.

У третій частині конференції було проведено майстер-класи високопрофесійними педагогами : Матяшук В.П., Кудрик Л.Г. – викладачами Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Ходюк О.С., Чоловської О.С., учителями  Тернопільської області.

         Щирістю і теплом було наповнене спілкування педагогів Тернопільщини та Вінниччини.  Усіх об’єднував і надихав талант Василя Сухомлинського – Людини з великим серцем, яке він віддавав дітям та вчив педагогів цьому великому покликанню – любити дітей всією душею.

Педагоги Літинського району були щиро вдячні організаторам (відділу освіти та районному методичному кабінету) за можливість підвищувати власний фаховий, духовний  рівень. Як писав Сухомлинський: «Велика виховна сила школи народжується там, де у людини, перед якою тільки відкривається життя, є улюблений учитель». Саме такими прагнуть бути наші вчителі.

Категорія: Педагогічний досвід | Переглядів: 307 | Додав: Olexandr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Пошук
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024

Конструктор сайтів - uCoz